Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

               În perioada 21-22.03.2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în două municipii: Constanța (Mihail Kogălniceanu) și Focșani. Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:

               Mihail Kogălniceanu – 21 martie, începând cu ora 12.00, la Liceul Teoretic ”Mihail Kogălniceanu”;

               Focșani – 22 martie, între orele 11.00-13.00, la Ateneul Popular ”Maior Gheorghe Pastia” și între orele 13.00-14.00, la Piața Unirii.

                În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

               La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

               Persoană de contact: maistru militar Bogdan PANTILIMON, telefon 0756724455.

* * *

               Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

               Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele două municipii.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top