Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

În data de 19.02.2019, începând cu orele 10:00, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în Amfiteatrul Colegiului Național “Elena Cuza” din București. 

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul activitățiii, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația.

Persoană de contact: sublocotenent Laura BAȘTUREA, telefon: 0727 868 235.

* * *

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratul școlar din București.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top