Armata României la AeroNautic Show 2014 (03.10.2014)

Militari ai Armatei României participă sâmbătă, 4 octombrie, între orele 12.00-19.00, la festivalul AeroNautic Show 2014, care se va desfăşura în Parcul Crângaşi şi pe Lacul Morii din Bucureşti.
În cadrul programului, publicul va putea urmări spectacole ale Muzicii Reprezentative a Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ansamblului „Doina” al Armatei şi demonstraţii de mânuire a armamentului executate de militarii Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”.
Vizitatorii vor putea să participe la jocuri marinăreşti, exerciţii de escaladă şi traversare prin funicular, să viziteze standurile special amenajate de categoriile de forţe ale armatei, vitrina cu trofee a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, o expoziţie a Muzeului Militar Naţional „Ferdinand I”. De asemenea, tinerii vor putea obţine informaţii despre procesul de recrutare şi selecţie în Armata României.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Aeronautică Română, iar intrarea este liberă. Mai multe informaţii pot fi obţinute şi de pe pagina din Internet a evenimentului http://www.aeronauticshow.ro/home/
Cei interesaţi vor fi aşteptaţi sâmbătă, în Parcul Crângaşi, la standurile special amenajate, între orele 12.00-19.00.

© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top