Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

       În perioada 13 – 17.05.2024, Statul Major al Forțelor Aeriene desfășoară o campanie de promovare a ofertei educaționale a Forțelor Aeriene în cinci orașe din țară, astfel:
       – în data de 13 mai – Slobozia;
       – în data de 14 mai – Călărași;
       – în data de 15 mai – Giurgiu;
       – în data de 16 mai – Alexandria;
       – în data de 17 mai – Buftea.
       În cadrul întrunirilor, desfășurate cu sprijinul centrelor militare județene, atât elevii de liceu, cât și persoanele interesate de o carieră militară, vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar din cadrul Forțelor Aeriene Române, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecționați și a urma cursurile acestor instituții militare de învățământ superior și postliceal. Totodată, li se vor prezenta aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” și de către militari din cadrul unităților subordonate Statului Major al Forțelor Aeriene.
       La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.
                                                                     ***
       Activitatea este condusă de reprezentanți ai Oficiului personal și mobilizare din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane, centrele militare județene și inspectoratele școlare. Mai multe informații referitoare la campania de promovare le poate oferi locotenent Denis DOBRE, telefon: 0764592210.

© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top