Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

       În perioada 25 – 29.03.2024, Statul Major al Forțelor Aeriene desfășoară o campanie de promovare a ofertei educaționale a Forțelor Aeriene în cinci orașe din țară, astfel:
       – în data de 25 martie – Petroșani, Hunedoara;
       – în data de 26 martie – Blaj, Alba;
       – în data de 27 martie – Turda, Cluj;
       – în data de 28 martie – Satu Mare;
       – în data de 29 martie – Târgu Mureș, Mureș.
       În cadrul întrunirilor, desfășurate cu sprijinul centrelor militare județene, atât elevii de liceu, cât și persoanele interesate de o carieră militară, vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar din cadrul Forțelor Aeriene Române, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecționați și a urma cursurile acestor instituții militare de învățământ superior și postliceal. Totodată, li se vor prezenta aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” și de către militari din cadrul unităților subordonate Statului Major al Forțelor Aeriene.
       La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.
                                                                     ***
       Activitatea este condusă de reprezentanți ai Oficiului personal și mobilizare din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane, centrele militare județene și inspectoratele școlare din cele 5 județe. Sunt invitați la activitate, atât elevii din clasele terminale din colegiile tehnice și reale din județele vizate, respectiv Hunedoara, Alba, Cluj, Satu Mare, Mureș cât și persoanele interesate de o carieră militară. Mai multe informații referitoare la campania de promovare le poate oferi locotenent Başturea Laura, telefon: 0727868235.

© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top