Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului tactic cu trupe și trageri reale PATRIOT SPARK 23

       Miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 11.00, va avea loc Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului tactic cu trupe și trageri reale PATRIOT SPARK 23, în poligonul de trageri sol-aer Capu Midia.
       Programul cuprinde desfășurarea unui exercițiu de combatere a amenințărilor aeriene, prin identificarea, urmărirea și neutralizarea de către sistemul de rachete sol-aer PATRIOT a țintelor aeriene, simulate de tipuri diferite de drone, cu rachete de tip PAC-2 ATM.
       Jurnaliștii interesați să participe la activitate sunt rugați să transmită până marți, 14 noiembrie, ora 16.00, la adresa de e-mail: anca.medrea23@gmail.com, datele de identificare (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, numărul de telefon și instituția media pe care o reprezintă).
       Reprezentanții mass-media vor fi așteptați miercuri, 15 noiembrie, între orele 09.45-10.15 la Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu”, Capu Midia – accesul se va face în baza actului de identitate și a legitimației de presă.
       Persoană de contact: locotenent Anca Medrea, telefon 0749200245.
                                                                   ***
       Acest exercițiu are ca scop validarea şi verificarea funcţionării primului sistem de rachete sol-aer PATRIOT intrat în dotarea Forţelor Aeriene Române în anul 2020, precum şi pregătirea în vederea creşterii capacităţii operaţionale.

© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top