Exerciţiul demonstrativ de Poliție Aeriană Întărită, de la Mihail Kogălniceanu, amânat

Activitatea prevăzută pentru marți, 1 martie, care cuprindea vizita, în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, a șefilor Forțelor Aeriene din Germania, Italia și România și un exercițiu demonstrativ privind modul de executare în comun a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită se amână pentru joi, 3 martie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

           Toate activitățile și reperele orare din comunicatul MApN cu numărul 63 din 25 februarie rămân valabile pentru data de 3 martie.

În atenția redactorilor și reporterilor:

             Redactorii și reporterii acreditați la activitate care sosesc direct la sediul Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu vor fi așteptați joi, 3 martie, între orele 09.45 și 10.15 la Punctul de control nr. 4 al bazei (strada Tudor Vladimirescu, nr.1-3, localitatea Mihail Kogalniceanu). Persoană de contact: sergent Narcisa Tuță, tel. 0764.732.822.

            Jurnaliștii acreditați la activitate care doresc să se deplaseze din București cu un mijloc de transport pus la dispoziție de MApN vor fi așteptați joi, 3 martie, între orele 05.30 și 06.00, la sediul Ministerului Apărării Naționale (str. Izvor nr 110, sector 5). Persoană de contact: locotenent-colonel Constantin Bălan, tel. 0732.634.341.

 În atenția cameramanilor și fotografilor:

             Cameramanii și fotografii acreditați la eveniment pentru preluarea imaginilor pe timpul primului traiect de zbor (Baza 90 Transport Aerian Otopeni – Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu) vor fi așteptați joi, 3 martie, în intervalul orar 08.00 – 08.30, la sediul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni (str. Zborului nr 1), pentru îmbarcare în aeronavă.

            Cameramanii și fotografii acreditați pentru preluarea de imagini pe timpul celui de-al doilea traiect de zbor se vor îmbarca în aeronavă după încheierea activităților din Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. Deplasarea la Mihail Kogălniceanu se face în aceleași modalități prevăzute pentru redactori și reporteri. Persoană de contact: căpitan Laura Cucoș, tel. 0740.874.248.

***

            La finalizarea activității din Baza 86 Aeriană, reprezentanții mass-media se vor întoarce la București cu autocarul pus la dispoziție de Ministerul Apărării Naționale sau cu aeronava la bordul căreia au fost acreditați pentru cel de-al doilea traiect de zbor.

            Accesul la activități se va face în baza actului de identitate, a legitimației de presă și a certificatului digital al UE privind COVID-19, conform prevederilor legale în vigoare.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top