Ceremonia de certificare a detașamentului spaniol aflat în misiune în România

Ceremonia de certificare NATO a detașamentului Forțelor Aeriene Spaniole, sosit în România în vederea executării serviciului de Poliție Aeriană Întărită, va avea loc marţi, 2 februarie, începând cu ora 11.00, în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Detașamentul spaniol, format din 130 de militari (piloți și personal tehnic) cu șase aeronave Eurofighter Typhoon, va executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO în următoarele două luni, alături de militari aparținând Forțelor Aeriene Române cu aeronave F-16 Fighting Falcon și MiG-21 LanceR.

Jurnaliștii interesați să asiste la eveniment sunt rugați să transmită până luni, 1 februarie, ora 15.00, pe adresa de e-mail: proff@roaf.ro, datele de identificare (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, instituția media pe care o reprezintă și numărul de telefon), precum și datele de identificare ale autovehicului de transport. Reprezentanții mass-media vor fi așteptați marţi, 2 februarie, în intervalul orar 09.45 – 10.15, la sediul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu.Persoană de contact: colonel Ionuț Neamu, telefon: 0724 348 252.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top