Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

În data de 21.11.2019, începând cu ora 11:00, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în municipiul Tecuci, județul Galați, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene Române, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” din Brașov, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia”, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația de desfășurare a activității.

Persoană de contact: sublocotenent Laura BAȘTUREA, telefon: 0727 868 235.

* * *

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratul școlar municipial.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top