Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

În perioada 28-31.10.2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în patru orașe: Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Pașcani, Târgu Neamț. Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:

               Suceava – 28 octombrie, începând cu ora 12.00, la Palatul Administrativ, sala ”Ștefan cel Mare”;

               Câmpulung Moldovenesc – 29 octombrie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” și la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare”;

               Pașcani – 30 octombrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” ;

               Târgu Neamț – 31 octombrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură Târgu Neamț.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

Persoană de contact: maistru militar Bogdan Pantilimon, telefon: 0756 724 455.

* * *

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top