Ceremonii de depunere a jurământului militar

Joi, 24 octombrie 2019, în instituţiile militare de învățământ ale Forțelor Aeriene Române, studenţii şi elevii anului I vor rosti jurământul de credinţă faţă de ţară.

Depunerea jurământuluimilitarreprezintă un eveniment deosebit în viaţa studenţilor și elevilor din anul I, un prag ce simbolizează hotărârea fermă de a păşi în prima etapă a pregătirii lor ca ofiţeri, maiștri militari și subofițeri în armele şi specialităţile militare pentru care au optat.

La eveniment vor participa alături de părinţi şi invitaţi ai studenţilor, reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, reprezentanți ai Statului Major al Apărării, personalităţi ale administraţiei publice locale, veterani de război, militari activi și în rezervă.

Ceremoniile de depunere a jurământului militar se vor desfăşura după următorul program:

– Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov, începând cu ora 11.00, în Piaţa Sfatului. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent Păsat-Mic Adriana-Anamaria, tel./fax: 0268423242; 0268423421 int.123;

– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, ora 10.00. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: plutonier adjutant principal Botan Alexandru, tel. 0769215932.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top