Forţele Aeriene Române aduc un omagiu eroilor patriei

               Cu ocazia Zilei Eroilor, militari din cadrul Forțelor Aeriene Române participă, în data de 6 iunie 2019, la activităţi organizate în garnizoanele Bucureşti, Bacău, Buzău, Câmpia Turzii și Fetești, în semn de omagiu adus memoriei eroilor care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei şi libertatea neamului românesc.

               În Bucureşti, începând cu ora 10.00, militari ai Forțelor Aeriene Române vor participa la o serie de ceremonii militare şi religioase, la Mormântul Ostașului Necunoscut, la Monumentul eroilor militari căzuți în misiune în teatrele de operații și pe teritoriul României și la Cimitirul Israelit “Filantropia”.

               În garnizoana Buzău, începând cu ora 12.00, militari ai Forțelor Aeriene Române iau parte la un ceremonial militar și religios cu depuneri de coroane, buchete și jerbe de flori la Placa memorială ridicată în cinstea Eroilor Aviatori căzuți la datorie și la Cimitirul Eroilor.

               Garnizoana Bacău organizează, începând cu ora 12.00, în colaborare cu Primăria Bacău, un ceremonial militar și religios de comemorare cu depunere de coroane, jerbe și buchete de flori la Crucea ridicată în memoria eroilor băcăuani.

               Garnizoana Câmpia Turzii, în colaborare cu Primăria Câmpia Turzii, deschide la ora 12.00 seria manifestărilor la Troița Martirilor Neamului Românesc, ce se va încheia cu deplasarea coloanei la Monumentul Eroilor Aviatori, unde vor fi depuse coroane de flori și va fi ținut un moment de reculegere în cinstea eroilor căzuți la datorie.

            Garnizoana Fetești organizează, începând cu ora 12.00, un ceremonial militar și religios de comemorare cu depunere de coroane, jerbe și buchete de flori la Monumentul Eroilor din municipiul Fetești.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil
top