Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

În perioada 28-31.01.2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în 4 municipii: Galați, Brăila, Tulcea și Constanța. Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:
Galați – 28 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Grădina Botanică Galați, Sala Media;
Brăila – 29 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”;
Tulcea – 30 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Palatul Copiilor;
Constanța – 31 ianuarie, începând cu ora 11.00, la Amfiteatrul ”Liceul Ovidius”;
În cadrul evenimentului, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene.
La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.
Persoană de contact: maistru militar Bogdan Pantelimon, telefon: 0756724455
* * *
Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.
Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele 4 municipii.


© Copyright Fortele Aeriene Romane
Certmil