Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

În perioada 11-14.12.2018, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în 4 municipii: Deva, Lugoj, Caransebeș și Târgu Jiu.
Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:
Deva – 11 decembrie, începând cu ora 13.00, la Cercul Militar Deva;
Lugoj – 12 decembrie, începând cu ora 12.30, la Cercul Militar Lugoj;
Caransebeș – 13 decembrie, începând cu ora 12.30, la Cercul Militar Caransebeș;
Târgu Jiu – 14 decembrie, începând cu ora10.00, la Cercul Militar Târgu Jiu.
În cadrul evenimentului, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene.
La sfârșitul fiecărei activități, funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.
Persoană de contact: maistru militar Bogdan Pantelimon, telefon: 0756724455
* * *
Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.
Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele 4 municipii.


© Copyright
Fortele Aeriene Romane
Certmil